Talentstream Engage

Talentstream Engage

Attrahera fler kandidater och återengagera er befintliga kandidatpool.

Boka demo

Minimera kandidatbortfallet och öka inflödet av ansökningar med en optimerad, mobilanpassad karriärsida.

När kandidater skickar in sitt CV eller går med i ert Talent Network får de automatiskt tips via e-post om fler karriärmöjligheter hos er, så snart de blir utannonserade. CareerBuilders karriärsidor erbjuder en av marknadens högsta öppnings- och klickfrekvenser på e-postutskick och vår unika matchningsteknologi säkerställer att ni får maximal avkastning på era rekryteringsinvesteringar genom att kontinuerligt återengagera passiva kandidater.

Vi har redan hjälp över 3000 kunder i hela världen med ny karriärsida. Vi har även attraherat medlemmar till Talent Networks i stora delar av världen, så oavsett om ni vill attrahera kandidater lokalt eller globalt kan Talentstream Engage hjälpa er att bygga en kandidatpool för framtiden.

Talentstream Engage

Platsannonsering på CareerBuilder

thumbsup.svg

Optimerad karriärsida
Modern och mobilanpassad karriärsida för att attrahera kandidater och reducera ansökningsbortfall. Vår teknik baseras på 20 års erfarenhet av att attrahera kandidater i hela världen.

thumbsup.svg

Talent Network
Bjud in kandidater att anmäla sig till er kandidatpool genom några få klick.

thumbsup.svg

Återengagemang
Kandidatpoolen återengageras med nya relevanta jobberbjudanden från er utan att ni behöver lyfta ett finger.

branding.svg

Mätbarhet
Samla in data över hur kandidater hittat till er karriärsida och använd informationen som beslutsunderlag för kommande rekryteringsinvesteringar.

thumbsup.svg

Integration
Talentstream Engage kan integreras med ert nuvarande rekryteringsverktyg.

branding.svg

Global styrka
Vår teknik finns i över 3000 karriärsidor och på över 30 språk i hela världen.

“Office Management är den ledande helhetsleverantören inom IT, Kommunikation och Kontor. Den största framgångsfaktorn för oss är våra anställda, som alla fokuserar på att leverera den bästa lösningen för våra kunder. Vi har ett stort fokus på våra medarbetare och vi behöver alltid ha rätt person, på rätt plats, i rätt tid. Med CareerBuilders hjälp har vi lyckats hitta engagerade och drivna människor som alla gör sitt yttersta för organisationen. Vi ser fram emot ett fortsatt samarbete med dem.”

Office Management

Office Management

section-ressources.png

Resurser & inspiration

Vill du veta mer om till exempel kandidatbeteende och rekryteringsutmaningar, få tillgång till de senaste HR-nyheterna eller inspiration inom rekrytering och rekryteringsteknologi? Här hittar du vår blogg för arbetsgivare, kundreferenser, case studies samt mycket mer.

Resurser

Behöver du hjälp?

Prata med en expert på CareerBuilder, vi berättar
gärna hur vi kan hjälpa er att rekrytera mer effektivt.