CV-sök

Få tillgång till tusentals relevanta kandidater för era lediga jobb, enkelt och med access när och var du vill.

KONTAKTA OSS

Tillgång till kandidater

Få tillgång till över 194 000 kandidater i CareerBuilders svenska CV-databas. Varje månad adderas över tusen nya CV:n. Om du vill hitta kandidater globalt ger vi dig tillgång till miljontals kandidater runt om i världen.

CV-sök

CV-sök på CareerBuilder

thumbsup.svg

Avancerade sökfunktioner
Sök på jobbtitlar, utbildningsnivå eller tidigare arbetsgivare. Filtera sökresultatet på ortsnivå, jobbkategori eller antal års erfarenhet. Avancerade Boolean-sökningar hjälper er att vässa sökresultatet ytterligare.

Mobile App

Sparade sökningar & sökagenter
Skapa bevakningar och få automatiskt ett mail när din drömkandidat lägger upp sitt CV i databasen.

“Vi upplever att CareerBuilder erbjuder en av marknadens bästa kanaler för att hitta rätt kandidater. Utöver det har vi en mycket bra dialog med våra kontaktpersoner på CareerBuilder kring allt från löpande uppföljning till sökordsoptimering av annonser. Bravura har jobbat med CareerBuilder under en längre tid och vi är mycket nöjda med samarbetet.”

section-ressources.png

Resurser & inspiration

Vill du veta mer om till exempel kandidatbeteende och rekryteringsutmaningar, få tillgång till de senaste HR-nyheterna eller inspiration inom rekrytering och rekryteringsteknologi? Här hittar du vår blogg för arbetsgivare, kundreferenser, case studies samt mycket mer.

Läs mer

Behöver du hjälp?

Prata med en expert på CareerBuilder, vi berättar
gärna hur vi kan hjälpa er att rekrytera mer effektivt.