AI och maskininlärning hjälper jobbsökare att hitta passande jobb snabbare

AI och maskininlärning hjälper svenska jobbsökare

Fantastiskt roligt att vår implementation av AI och maskininlärning för att hjälpa jobbsökare att hitta relevanta jobb snabbare uppmärksammats av både Dagens Industri, Svenska Dagbladet, Breakit, Realtid, Expressen och Aktiespararna!

”Vår mission har genom alla år varit att sätta människan i första rummet och att så snabbt som möjligt presentera rätt jobb framför rätt kandidat. Vi är först i Sverige med att implementera AI i jobbrekommendationer och med teknikens hjälp kan vi dessutom bättre förstå den individuella besökarens unika behov,” säger Knut Sörli, projektledare för CareerBuilders AI-projekt.

För jobbsökare har detta inneburit att de kunnat hitta och ansöka till lediga jobb på CareerBuilder.se med betydligt färre klick och för arbetsgivare har det genomsnittliga antalet ansökningar per jobb ökat avsevärt.”

Läs hela nyheten här:

SvD.se
DI.se
Breakit.se
Realtid.se
Expressen
Aktiespararna

Om du har frågor om CareerBuilder.se och vår teknik eller vill veta mer om platsannonsering, tveka inte att höra av dig till oss på: 08-522 167 00 eller genom:

 Kontakta oss

 

AI och maskininlärning hjälper jobbsökare att hitta passande jobb snabbare

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.