FRUKOSTSEMINARIE: ”Hur vet jag att personen jag intervjuar inte är en industrispion eller är involverad i organiserad brottslighet?”

Välkommen på frukostseminarie där vi på CareerBuilder.se tillsammans med Scandinavian Recruitment Intelligence resonerar kring säkerhetsaspekter och risker i rekryteringsprocesser – och hur man kan rekrytera tryggare och säkrare med hjälp av bakgrundskontroller av kandidater.

Frukostseminarie bakgrundskontroller

Syftet med en rekryteringsprocess är, så klart, att hitta en så passande kandidat som möjligt för den befattning som ska tillsättas. Oftast fokuserar man på att exempelvis hitta den mest kompetenta kandidaten.

Men, hur säkerställer man att den person man väljer att anställa inte sysslar med organiserad brottslighet, är industrispion, har kopplingar till icke-demokratiska grupper eller kränker kvinnor på nätet på nätterna?

Pierre Gudmundson, grundare av Scandinavian Recruitment Intelligence, vet.

Bakgrundskontroll vid rekryteringsprocesserOm Pierre Gudmundson
Pierre Gudmundson har mångårig erfarenhet av underrättelse- och utredningsarbete vid Försvarsmakten samt i den privata sektorn och gedigen erfarenhet av att arbeta med säkerhet i rekryteringsprocesser. Tillsammans med analytiker utbildade vid Försvarshögskolan levererar Scandinavian Recruitment Intelligence objektiva bakgrundskontroller genom digitala, GDPR-anpassade system.

Tobias Löfgren, Burro AdvisorsMed oss denna morgon har vi även Tobias Löfgren, medgrundare av executive search-bolaget Burro Advisors, som berättar varför de valt att inkludera bakgrundskontroller i sina rekryteringsprocesser och hur detta hjälper dem att säkerställa trygga leveranser till kunder.
Burro Advisors

 

När?
Den 18 januari. Frukost serveras från kl. 07.45 och seminariet startar kl. 08.15.

Var?
Hotell Scandic Anglais, Stockholm.

För vem?
Detta seminarie passar perfekt för dig som är HR-chef, rekryteringsansvarig, konsultchef eller säkerhetsansvarig eller liknande.

Boka din plats:

– Observera att frukostseminariet nu är fullbokat men fler tillfällen kommer. Kontakta peter.helin@careerbuilder.se om du vill bli inbjuden till nästa tillfälle. 

 

FRUKOSTSEMINARIE: ”Hur vet jag att personen jag intervjuar inte är en industrispion eller är involverad i organiserad brottslighet?”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.