CareerBuilder.se webinar

Vad förväntar sig svenska jobbsökare när de söker jobb på nätet kommande år?

Hur ser jobbsökarbeteendet ut och hur förbättrar man matchningen mellan jobbsökarens önskemål och arbetsgivarens behov av spetskompetens?

Hur viktigt är det att etablera en mobilanpassad kandidatupplevelse?

Under en timme delar Knut Sörli, CareerBuilders produktutvecklare i Sverige, och Peter Helin, expert inom onlinerekrytering, med sig av trender, kunskap och inspiration som hjälper dig som arbetar med rekrytering och kandidatattraktion att lyckas med ditt rekryteringsarbete under kommande år.

Knut Sörli
Knut Sörli har under många år arbetat som produktutvecklare och produktägare för CareerBuilders jobbsajter i Europa, inklusive CareerBuilder.se. Knut är en kund- och marknadsfokuserad expert inom onlinererekryteringstjänster och lägger mycket av sin tid på att optimera, testa och utvärdera i syfte att maximera kundnyttan och användarnyttan.

Peter Helin
Peter har under många år utbildat de flesta av Sveriges största rekryterings- och bemanningsföretag och Sveriges mest attraktiva arbetsgivare i hur man lyckas bättre med sin kandiatattraktion på nätet. Peter är flitigt anlitad som konsult inom kandidatattraktion och annonsoptimering och föreläser regelbundet om effektivt jobbsökande på högskolor och universitet.

Webinaret är självklart kostnadsfritt, men antalet platser på varje tillfälle är begränsat.

Boka din plats här:

Onsdag 29/11 kl. 11.00
Onsdag 29/11 kl. 13.30

WEBINAR: Effektiv onlinerekrytering och träffsäker matchning med hjälp av teknik och data

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.