WEBINAR: Så skriver man en effektiv, målgruppsanpassad konsultannons

Så skriver man en effektiv konsultannons

CareerBuilders webinar ”Lär dig skriva effektiva, målgruppsanpassade platsannonser” har under de senaste åren hjälpt hundratals rekryterare och HR-proffs att bli bättre på att skriva traditionella platsannonser.

Men hur skriver man egentligen en riktigt bra platsannons som är riktad mot konsulter?

Peter Helin, CareerBuilders expert på platsannonsoptimering, tar hjälp av Maria Stenvinkel från konsultportalen Brainville och tillsammans delar de med sig av kunskap, inspiration, jobbsökartrender och smarta tips på hur man skriver en riktigt vass konsultannons som både dyker upp högt i sökningar på jobbsajter och i sökmotorer och som genererar relevanta ansökningar.

Detta webinar är en välinvesterad timme som hjälper dig som rekryterar konsulter att få ut ett större värde av varje konsultannons.  Webinaret är självklart kostnadsfritt, men antalet platser är begränsat.

Boka din plats här:

Tisdag 9 januari kl. 11.00

Välkommen! 

WEBINAR: Så skriver man en effektiv, målgruppsanpassad konsultannons
Tagged on:                 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.