Nyhet! CareerBuilder lanserar Boolean-utbildningar

Frukostseminarie Boolean-sökningar

Varför dyker nya jobbtitlar som “VP Automatic Matching & Source” eller “Head of Digital Matching & Search” upp hos bemannings och rekryteringsbolag världen över?

Varför säger Staffingbolagen att det bolag som är bäst på att snabbast matcha kompetens med lediga jobb kommer att bli ohotad 1:a som leverantör av kvalificerade kandidater?

20 års erfarenhet från att hitta “nålarna i höstacken”

Med en av Sveriges största CV-databaser i ryggen har vi över 240 000 kandidater som vill vara tillgängliga om nya intressanta jobb dyker upp. Med över 20 år inom branschen har vi dessutom byggt upp en unik kunskap om hur man hittar “nålarna i höstacken”. Samtidigt ökar efterfrågan på specialistkompetens inom Search hela tiden.

Vi vill dela med oss av den kunskapen

I september öppnar vi därför dörrarna till två olika Boolean-utbildningar för dig som vill bli riktigt vass på att hitta toppkandidater i den egna- och externa CV-databaser:

Introduktion till Boolean-sökningar

Perfekt för dig som är relativt ny inom rekrytering eller ny på att göra sökningar i CV-databaser och vill lära dig mer om hur du kan söka mer effektivt genom så kallade Boolean-sökningar.

Boka din plats här »

När: 8 september kl. 08.00-10.30
Var:
Centrala Stockholm (mer information följer)
Hur: Frukostseminarie
Pris: 1500 SEK per person exkl. moms

I priset ingår frukost, utbildningsmaterial samt tillgång till CareerBuilders CV-databas i 30 dagar.

Boka din plats här »


Vidareutbildning Boolean-sökningar

Vidareutbildningen är perfekt för dig som har jobbat ett tag med att hitta kandidater i CV-databaser. Du använder troligtvis redan enklare Boolean-söksträngar, men vet att Boolean är så mycket mer än bara AND, OR, eller NOT och vill ta din kunskap till nästa nivå.

Boka din plats här »

När: 15 september kl. 08.00-10.30
Var:
Centrala Stockholm (mer information följer)
Hur: Frukostseminarie
Pris: 3000 SEK per person exkl. moms

I priset ingår frukost, utbildningsmaterial samt tillgång till CareerBuilders CV-databas i 30 dagar.

I utbildningen ingår även en introduktion till semantiskt sök och den enorma kraft som denna teknik kan göra för dig och din organisation.

Boka din plats här »


Din utbildare: Ingrid Nordh

Ingrid NordhUnder dessa utbildningstillfällen får du som deltagare stifta bekantskap med CareerBuilders expert Ingrid Nordh.

Ingrid arbetar som Solutions Architect och besitter flera års erfarenhet av att hjälpa svenska arbetsgivare rekrytera mer effektivt och utnyttja kraften i både den egna- och externa CV-databaser till fullo genom Boolean-sökningar och semantiskt sök.

Har du några frågor eller vill veta mer om utbildningen innan du bokar din plats?

Kontakta gärna Ingrid Nordh direkt via e-post: ingrid.nordh@careerbuilder.com

Vad händer sedan?

Efter att du har valt den utbildning som passar dig och bokat din plats på vår webbsida så får du en bekräftelse på din bokning från oss.

Vi kommer sedan att återkoppla till alla deltagare med detaljerad information om bland annat utbildningslokal i god tid innan utbildningstillfället.

Välkommen!

Nyhet! CareerBuilder lanserar Boolean-utbildningar
Tagged on:         

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.