Höstens webinartider är här! Lär dig skriva bättre platsannonser med CareerBuilder.se

Hösten är, som alla som arbetar med rekrytering i någon form vet, en hektisk tid. Många svenskar har funderat över sin karriärsituation över sommaren och vill se sig omkring efter nya karriärmöjligheter.

Samtidigt drar många arbetsgivare igång sina rekryteringsinsatser för hösten och vintern, vilket innebär att konkurrensen om de bästa kandidaterna ökar markant.

Platsannonsen är ett viktigt verktyg för att attrahera kandidater och med tanke på ökad konkurrens så är det oerhört viktigt att synas högt i sökresultat på både jobbsajter som CareerBuilder.se men även på Google.

Men det räcker inte med det. När jobbsökarna klickar sig in på platsannonsen är det självklart viktigt att denne får en positiv bild av företaget, att tjänsten känns spännande och utvecklande, att annonsen är anpassad efter målgruppen som man vill attrahera och att erbjudandet till kandidaten känns attraktivt.

Mycket att tänka på, med andra ord.

Vill du lära dig skriva bättre platsannonser som ger resultat? Boka plats på vårt kostnadsfria webinar!

Peter Helin lär dig skriva bättre platsannonserPeter Helin, CareerBuilders expert på platsannonsoptimering, lär dig som arbetar med rekrytering eller HR-frågor att skriva effektiva och målgruppsanpassade platsannonser som når ut till fler relevanta kandidater och ger ett bättre resultat.

Peter har under många år utbildat de flesta av Sveriges största rekryterings- och bemanningsföretag och Sveriges mest attraktiva arbetsgivare i hur man lyckas bättre med sin platsannonser. Nu har du chansen att under en timme ta del av kunskap, smarta tips och jobbsökartrender som hjälper dig att göra dina platsannonser sökbara och attraktiva.

Webinaret är självklart kostnadsfritt, men antalet platser på varje tillfälle är begränsat.

Boka din plats här:

Måndag 4/9 kl. 11.00
Måndag 4/9 kl. 13.30

Måndag 18/9 kl. 11.00
Måndag 18/9 kl. 13.30

Måndag 9/10 kl. 11.00
Måndag 9/10 kl. 13.30

Måndag 30/10 kl. 11.00
Måndag 30/10 kl. 13.30

Välkommen! 

 Höstens webinartider är här! Lär dig skriva bättre platsannonser med CareerBuilder.se
Tagged on:         

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.