Under förra året hade vi nöjet att utbilda hundratals personer från många av Sveriges mest välkända rekryterings- och bemanningsföretag och Sveriges mest populära arbetsgivare. Behovet av att vässa verktygen och rekrytera smartare och mer effektivt är stort, inte minst med tanke på att svenska kandidater har betydligt fler lediga jobb att välja bland 2017 jämfört med tidigare år.

Våra populära webinar bjuder på kunskap, inspiration och trendspaning i syfte att  underlätta och effektivisera ditt rekryteringsarbete och hjälpa dig att lyckas ännu bättre med dina rekryteringar.

Här nedanför hittar du mer infomation om våra  webinar. Klicka på respektive webinarlänk för att läsa mer och boka plats:

Webinar: Optimering av platsannonser

”Lär dig skriva effektiva, målgruppsanpassade platsannonser”

Peter Helin, vår expert på onlinerekrytering och platsannonsering, delar med sig av intressanta insikter, jobbsökartrender och mängder av handfasta tips som hjälper dig som arbetar med rekrytering att göra dina platsannonser både mer sökbara och mer attraktiva.

Peter har under nästan 10 års tid utbildat många av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare och hjälpt dem att skriva effektiva, målgruppsanpassade platsannonser som både attraherar de mest kvalificerade kandidaterna och bygger employer brand.

Läs mer och boka plats »

Webinar: ROI-driven platsannonsering

”Bli en kandidatsniper med rätt kandidatupplevelse”

Hur hittar man egentligen rätt media-mix för kandidatattraktion och platsannonsering? Vilken strategi är bäst för att nå en optimal kostnad per rekrytering? Vår Solutions Architect Ingrid Nordh delar med sig av kunskap och inspiration kring hur man lyckas med en transparent, ROI-driven och smart platsannonsering.

Med sig har Ingrid även Sophie Darsy, Solutions Consultat på rekryteringsverktyget Talentsoft, som delar med sig av kunskap och smarta tips kring hur man kan jobba med målgruppsanpassade ansökningsprocesser för att attrahera så många kvalificerade kandidater som möjligt.

Läs mer och boka plats »

Våra webinar är självklart kostnadsfria, men antalet platser är begränsat.

Välkommen!

Rekrytera smartare och mer effektivt – boka plats på CareerBuilders populära webinar!
Märkt på:        

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.