Hur hittar man egentligen rätt media-mix för kandidatattraktion och platsannonsering? Vilken strategi är bäst för att nå en optimal kostnad per rekrytering? Bör man publicera sina lediga jobb på alla stora jobbsajter för att få så mycket exponering som möjligt eller bör man välja en jobbsajt och hoppas på det bästa? Eller finns den optimala lösningen någonstans i mitten?

CareerBuilder Broadbean Talenstoft

CareerBuilder och Broadbeans nordiska Solutions Architect Ingrid Nordh delar under 45 minuter med sig av data, trender, kunskap och inspiration kring hur man lyckas med en transparent, ROI-driven och smart platsannonsering.

Med sig har Ingrid även Sophie Darsy, Solutions Consultat på rekryteringsverktyget Talentsoft, som delar med sig av kunskap och smarta tips kring hur man kan jobba med målgruppsanpassade ansökningsprocesser för att attrahera så många kvalificerade kandidater som möjligt.

Webinaret är självklart kostnadsfritt men antalet platser är begränsat.

Boka din plats här:
”Bli en kandidatsniper med rätt kandidatupplevelse” – Fredag 28 april kl. 13.30

Välkommen!

WEBINAR: Bli en kandidatsniper med rätt kandidatupplevelse
Märkt på:    

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.