Nytt år, nya webinar! 

Under 2016 deltog hundratals rekryterare, konsultchefer och HR-proffs på våra populära webinar inom HR och rekrytering. Nu är det nytt år och det innebär nya webinartillfällen!

Vi på CareerBuilder bjuder genom dessa webinar på kunskap, inspiration och trendspaning i syfte att  underlätta och effektivisera ditt rekryteringsarbete och hjälpa dig att lyckas ännu bättre med dina rekryteringar.

Här nedanför hittar du alla våra webinar. Klicka på respektive webinarlänk för att läsa mer och boka plats.

Våra webinar är självklart kostnadsfria, men antalet platser är begränsat.

Välkommen!

rekryteringsstrategi jobbdistribution Transparent, ROI-driven platsannonsering: Att tänka på innan du klickar på ”Publicera”
Hur hittar man egentligen rätt media-mix för kandidatattraktion och platsannonsering? Vilken strategi är bäst för att nå en optimal kostnad per rekrytering? Vår Solutions Architect Ingrid Nordh delar med sig av kunskap och inspiration kring hur man lyckas med en transparent, ROI-driven och smart platsannonsering.
Läs mer och boka plats »
rekryteringsverktyg kandidatupplevelse Ansökningsvägar på kandidatens villkor och smart sökteknologi = ROI 
Vår Solutions Architect Ingrid Nordh delar med sig av insikter och kunskap kring kandidatupplevelse och dagens svenska kandidaters beteenden och utmaningar online, samt vilka möjligheter som finns för att, med hjälp av modern teknik, uppdatera äldre system snarare än att byta ut dem.
Läs mer och boka plats »
optimering av platsannonser Lär dig skriva effektiva, målgruppsanpassade platsannonser
Peter Helin, vår expert på onlinerekrytering och platsannonsering, delar med sig av intressanta insikter, jobbsökartrender och kunskap som hjälper dig som arbetar med rekrytering att göra dina platsannonser både mer sökbara och mer attraktiva.
Läs mer och boka plats »

Starta året med ny kunskap! Nya tider för våra populära, kostnadsfria webinar ute nu!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.