Få kostnadsfri feedback på din platsannons av CareerBuilders experter!

Dags att skriva platsannons?

Hur bär man sig åt för att skriva en riktigt vass platsannons som både syns högt i sökresultaten på jobbsajter och sökmotorer och samtidigt attraherar rätt kandidater att ansöka till just er? Inte helt lätt alla gånger. 

Vi vet!
Vi på CareerBuilder har, tack vare 12 års erfarenhet av platsannonsering i Sverige och tack vare insamlad statistik på hundratusentals svenska platsannonser, hittat receptet på hur man skriver en riktigt effektiv platsannons som ger resultat och når ut till kvalificerade kandidater.

Nu bjuder vi dig som ska platsannonsera på feedback och smarta tips

Maila helt enkelt till annonshjalpen@careerbuilder.se så granskar vi din platsannons och återkopplar med feedback och tips helt kostnadsfritt.

Här får du ett litet smakprov:
Visste du till exempel att intressanta och spännande arbetsuppgifter är det som är allra viktigast när svenska jobbsökare väljer arbetsgivare idag, eller att det geografiska läget och balans i livet spelar stor roll i valet av arbetsplats? Om du lyfter fram arbetsuppgifterna och hur enkelt det är att ta sig till jobbet kan du snabbt skapa dig ett försprång framför andra arbetsgivare som är på jakt efter samma kompetenser som dig.

PS. Du kan självklart även få kostnadsfri feedback på din platsannons utan att vara kund hos oss på CareerBuilder.se. Vi bjuder på det!

CareerBuilder.se: Hjälp med att skriva platsannons

 

Få kostnadsfri feedback på din platsannons av CareerBuilders experter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.