Nu är det högtryck på rekryteringsfronten!
Vi på CareerBuilder vill därför bjuda in dig till våra olika webinar som alla syftar till att underlätta och effektivisera rekryteringsarbetet och samtidigt hjälpa er att nå ut till fler relevanta kandidater.

Här nedanför hittar du alla våra webinar. Klicka på respektive webinarlänk för att läsa mer och boka plats.

Våra webinar är självklart kostnadsfria, men antalet platser är begränsat.

Välkommen!

rekrytering via sociala medier Är era medarbetare era bästa rekryterare i sociala medier? 
När det gäller rekrytering är era medarbetares röster i sociala medier en av era starkaste megafoner. CareerBuilders Solutions Architect Ingrid Nordh delar med sig av trender, kunskap och inspiration kring rekrytering via sociala medier och ambassadörsprogram för medarbetare.
Läs mer och boka plats »
rekryteringsstrategi jobbdistribution Transparent, ROI-driven platsannonsering: Att tänka på innan du klickar på ”Publicera”
Hur hittar man egentligen rätt media-mix för kandidatattraktion och platsannonsering? Vilken strategi är bäst för att nå en optimal kostnad per rekrytering? Vår Solutions Architect Ingrid Nordh delar med sig av kunskap och inspiration kring hur man lyckas med en transparent, ROI-driven och smart platsannonsering.
Läs mer och boka plats »
rekryteringsverktyg kandidatupplevelse Ansökningsvägar på kandidatens villkor och smart sökteknologi = ROI 
Vår Solutions Architect Andreas Linder delar med sig av insikter och kunskap kring kandidatupplevelse och dagens svenska kandidaters beteenden och utmaningar online, samt vilka möjligheter som finns för att, med hjälp av modern teknik, uppdatera äldre system snarare än att byta ut dem.
Läs mer och boka plats »
optimering av platsannonser Lär dig skriva effektiva, målgruppsanpassade platsannonser
Peter Helin, vår expert på onlinerekrytering och platsannonsering, delar med sig av intressanta insikter, jobbsökartrender och kunskap som hjälper dig som arbetar med rekrytering att göra dina platsannonser både mer sökbara och mer attraktiva.
Läs mer och boka plats »

Kostnadsfria webinar inom HR, rekrytering och employer branding

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.