WEBINAR: Är era medarbetare era bästa rekryterare i sociala medier?

När det gäller rekrytering är era medarbetares röster i sociala medier en av era starkaste megafoner. CareerBuilders Solutions Architect Ingrid Nordh delar med sig av data, trender, kunskap och inspiration kring rekrytering via sociala medier och ambassadörsprogram för medarbetare.

Under en timme får du som jobbar med HR, rekrytering eller employer branding möjlighet att vidga dina vyer kring hur man kan arbeta med proaktiv rekrytering och employer branding genom medarbetares nätverk i sociala medier.

Ambassadörsprogram för medarbetare i sociala medier

Boka din plats här:

Torsdag 1 december kl. 11.00 
Torsdag 1 december kl. 13.30  

 

Era medarbetares egna nätverk är en av de mest effektiva källorna för att nå ut till kvalificerade kandidater, samtidigt som kostnaden per rekrytering jämfört med traditionella rekryteringsuppdrag ofta blir betydligt lägre med en väl utarbetat strategi. Undersökningar visar även att denna typ av rekrytering innebär en minskad tid till anställning och en minskad personalomsättning.

Detta webinar är kostnadsfritt och en välinvesterad timme fullmatad med värdefull kunskap och inspiration inför ert kommande rekryteringsarbete.

Boka din plats här:

Torsdag 1 december kl. 11.00 
Torsdag 1 december kl. 13.30  

 

Antalet platser är begränsat, boka din plats redan idag. Välkommen!

WEBINAR: Är era medarbetare era bästa rekryterare i sociala medier?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.