WEBINAR: Lär dig skriva effektiva, målgruppsanpassade platsannonser

Under 2016 har över 700 rekryterare och HR-proffs deltagit på CareerBuilders webinar ”Lär dig skriva effektiva, målgruppsanpassade platsannonser” och lärt sig hur man skriver effektiva platsannonser som når ut till både fler- och mer relevanta kandidater och samtidigt bygger långsiktigt employer brand. Nu släpper vi nya tider och ger vi dig som arbetar med HR eller rekrytering chansen att vässa dina kunskaper ytterligare – boka din plats redan idag!

Under en timme delar Peter Helin, CareerBuilders expert på onlinerekrytering och platsannonsering, med sig av intressanta insikter, jobbsökartrender och kunskap som hjälper dig som arbetar med rekrytering att göra dina platsannonser både mer sökbara och mer attraktiva – vilket i sin tur ger ett bättre resultat på dina utannonserade lediga jobb.

Webinaret är självklart kostnadsfritt men antalet platser är begränsat.

Klicka på den tid som passar dig och boka din plats:

Tisdag 13 juni kl. 11.00
Tisdag 13 juni kl. 13.30

 

WEBINAR: Lär dig skriva effektiva, målgruppsanpassade platsannonser
Tagged on:         

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.