CareerBuilder är stolt guldsponsor av årets Nordic Recruitment Day 2016, Skandinaviens största rekryteringskonferens, i Köpenhamn den 14 september.

Årets tema är ”Employee Advocacy” och vi på CareerBuilder passar därför även på att introducera vårt nya ambassadörsprogram för medarbetare och plattform för rekrytering via sociala medier, som vi valt att kalla SocialReferral, på den Nordiska marknaden.

Vi ser fram emot att vara på plats, träffa många av Nordens vassaste HR-experter och berätta om det senaste inom både referensrekrytering, ambassadörsprogram, rekrytering via sociala medier samt artificiell intelligens och semantiskt sök för HR.

Hoppas att vi ses i september!

CareerBuilder på Nordic Recruitment Day

Träffa CareerBuilder på Nordic Recruitment Day

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.