Nya webinartider: Lär dig skriva effektiva, målgruppsanpassade platsannonser

webinar-platsannonsoptimering-Peter-ny-branding-email

Under våren 2016 har över 500 rekryterare och HR-proffs deltagit på CareerBuilders webinar ”Lär dig skriva effektiva, målgruppsanpassade platsannonser” och lärt sig hur man skriver effektiva platsannonser som når ut till både fler- och mer relevanta kandidater och samtidigt bygger långsiktigt employer brand. Nu släpper vi nya tider i augusti och september och ger vi dig som arbetar med HR eller rekrytering chansen att vässa dina kunskaper inför höstens rekryteringar – boka din plats redan idag!

Under en timme delar Peter Helin, CareerBuilders expert på onlinerekrytering och platsannonsering, med sig av intressanta insikter, jobbsökartrender och kunskap som hjälper dig som arbetar med rekrytering att göra dina platsannonser både mer sökbara och mer attraktiva – vilket i sin tur ger ett bättre resultat på dina utannonserade lediga jobb.

Webinaret är självklart kostnadsfritt men antalet platser är begränsat.

Boka din plats redan idag:

Måndag 22 augusti kl. 11.00

 

Måndag 22 augusti kl. 13.30

 

Måndag 29 augusti kl. 11.00

 

Måndag 29 augusti kl. 13.30

 

Måndag 5 september kl. 11.00

 

Måndag 5 september kl. 13.30

Välkommen!

Nya webinartider: Lär dig skriva effektiva, målgruppsanpassade platsannonser
Tagged on:         

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.