Träffa CareerBuilder på Personal & Chef den 24-25 februari 

CareerBuilder.se på Personal & Chef

Den 24-25 februari är vi på CareerBuilder tillbaka på Personal & Chef-mässan i Kista –  den här gången med ännu fler spännande nyheter, insights, produkter och tjänster!

CareerBuilder.se har under de senaste åren varit Sveriges mest välbesökta jobbsajt och en viktig kanal för svenska arbetsgivare som vill attrahera kandidater till lediga jobb. Vi erbjuder även marknadsledande lösningar för att hantera och återengagera kandidater genom vårt rekryteringsverktyg Talentstream Recruit.

Under 2015 växte produktfamiljen och vårt erbjudande till svenska arbetsgivare ytterligare genom att vi även introducerade Broadbean på den svenska marknaden. Broadbean ägs av CareerBuilder och är världens ledande leverantör av automatisk jobbdistribution. Med hjälp av Broadbeans teknik kan svenska arbetsgivare nu bland annat enkelt publicera sina lediga jobb till över 7000 jobbsajter och rekryteringskanaler i hela världen.

“I vår monter N:16 kommer vi att presentera våra olika produktfamiljer som hjälper både små och stora, lokala och globala, företag att rekrytera både snabbare och mer effektivt. Bland annat berättar vi om CareerBuilder.se, som är Sveriges mest välbesökta jobbsajt, samt våra rekryteringslösningar Talentstream och Broadbean. Vi delar även med oss av branschinformation och spännande insights från våra senaste undersökningar där vi tagit pulsen på både svenska jobbsökare och svenska arbetsgivare. Det kommer även att finnas möjlighet att testa vår platsannonseringstjänst helt gratis!”

Skriv ut/ladda ner din fribiljett till mässan här

Vi hoppas att vi ses på Personal & Chef i monter N:16 den 24-25 februari!

Träffa CareerBuilder på Personal & Chef den 24-25 februari 
Tagged on:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.