QUIZ: Testa rekryteringsverktyget!


Hur optimerat är ditt rekryteringsverktyg egentligen? CareerBuilders app ger dig svaret!

Dagens kandidater ställer höga krav på användarvänlighet, mobilitet och möjlighet att snabbt kunna skicka in en ansökan. Samtidigt är dagens rekryterare många gånger är hårt ansatta i sitt dagliga arbete, vilket ökar kraven på effektivitet och optimering av rekryteringsverktyg och processer.

Med CareerBuilders snabba quiz ”Testa Rekryteringsverktyget” kan du som arbetar med rekrytering och HR testa ert rekryteringsverktyg för att se hur effektiv och optimerad just er rekryteringslösning är. Samtidigt får du värdefull information om vad svenska jobbsökare värdesätter och ogillar när de söker jobb.

[button url=”http://careerbuilder.nu/testa-rekryteringsverktyget/” TARGET=”blank” label=”TILL QUIZET➤”]

 

 

 

QUIZ: Testa rekryteringsverktyget!
Tagged on:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.