PRESSRELEASE: CareerBuilder i kunskapssamarbete med Charlotte Hågård och Newstart

CareerBuilder, en av världens ledande leverantörer inom kandidatattraktion och rekryteringslösningar, har med sina 20 år i rekryteringsbranschen en gedigen kunskap kring hela spektrumet av kandidatattraktion och employer branding på lokal och global nivå.

Med en tydlig målsättning om att vara en kunskapsbärare i rekryteringsbranschen knyter CareerBuilder.se nu till sig författaren, föreläsaren, karriär- och executive coachen samt grundaren av företaget Newstart, Charlotte Hågård.

Samarbetet mellan CareerBuilder.se och Charlotte Hågård kommer att bestå i förmedling av kunskap, nyheter och trender till arbetsgivare och kandidater i Sverige och syftar till att ge både branschfolk och jobbsökare tillgång till nyheter och inspiration som för arbetsgivare och arbetssökande närmare varandra.

– CareerBuilder har varit med och format rekryteringsbranschen ända sedan starten 1995 i USA och 2004 i Sverige. Vi har alltid haft fingret på pulsen när det gäller rekryteringstrender för både arbetsgivare och jobbsökare och har alltid satt högt värde på att dela med oss av vår kunskap. Charlotte besitter en unik kunskap i branschen och har under 25 års tid förmedlat sin kunskap genom böcker, föreläsningar och coachning. Vi ser verkligen fram emot vårt kommande kunskapssamarbete med henne och Newstart, säger Johan Hasslert, Marknadschef på CareerBuilder.se

Newstart är specialister inom karriär- och ledarutveckling, outplacement och talent management sedan 1992 då Charlotte Hågård startade företaget som Sveriges första karriärrådgivningsföretag. Newstart drivs av en stor passion för utveckling av potentialen hos människor och organisationer och har stöttat över 50 000 chefer, medarbetare och individer i deras utveckling i arbetslivet. Charlotte, som är pionjär inom karriär- och coachingbranschen i Sverige, ser stora utmaningar på dagens arbets- och rekryteringsmarknad.

– Samarbetet med CareerBuilder känns helt rätt för mig och Newstart. Mitt motto har alltid varit ”Rätt jobb, inte bara ett jobb!”. På dagens föränderliga arbetsmarknad är det aktuellare än någonsin att stötta människors resa i yrkeslivet. Jag tror att genom samarbetet med CareerBuilder kommer vi att kunna nå ut med kraftfulla verktyg och inspiration till många fler människor, både arbetsgivare och jobbsökare.  Vi delar samma målbild och tillsammans kommer vi att vara ett starkare kompetensverktyg för att fler ska kunna få, och behålla rätt jobb, och rätt medarbetare, säger Charlotte Hågård, Grundare av Newstart

 

För mer information, vänligen kontakta:
Johan Hasslert, Marknadschef på CareerBuilder.se: 070-480 35 48 (johan.hasslert@careerbuilder.se)
Charlotte Hågård, Grundare av Newstart: 070-514 31 13 (charlotte.hagard@newstart.se)

PRESSRELEASE: CareerBuilder i kunskapssamarbete med Charlotte Hågård och Newstart
Tagged on:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.