Träffa CareerBuilder på HR Summit i Göteborg den 4-5 mars

Intresset för CareerBuilder och vår rekryteringslösning CareerBuilder1 var enormt på Personal & Chef-mässan i förra veckan, vilket så klart var fantastiskt roligt. Nästa vecka den 4-5 mars hittar man oss på HR Summit på Svenska Mässan i Göteborg där vi ser fram emot att träffa även västkustens beslutsfattare och berätta mer om hur vi kan hjälpa till med att attrahera, hantera och engagera kandidater mer effektivt.

Boka din fribiljett till mässan här

Vi ses i monter B09:72!

HR-Summit-300x100px

 

Träffa CareerBuilder på HR Summit i Göteborg den 4-5 mars
Tagged on:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.