Träffa CareerBuilder på Personal & Chef-mässan i Kista

Den 18-19 februari är CareerBuilder på plats på Personal & Chef-mässan i Kista där vi bland annat berättar om våra rekryteringslösningar och presenterar vårt innovativa koncept CareerBuilder1 , en heltäckande rekryteringsplattform som inkluderar ett kraftfullt rekryteringsverktyg utvecklat för att hjälpa rekryterande företag att Attrahera, Hantera och Engagera toppkandidater mer effektivt.

Du som besöker vår monter och bokar in en demonstration av CareerBuilder1 får även möjlighet att testa vår platsannonseringstjänst helt gratis!

– Vi ser fram emot att träffa många spännande företag och berätta mer om hur vi kan hjälpa dem att attrahera, hantera och engagera kandidater genom att använda mer effektiva rekryteringslösningar, säger Johan Hasslert, Marknadschef på CareerBuilder.se

Boka din fribiljett här

Vi ses i monter L:18!

PC2015Banner300x250

Träffa CareerBuilder på Personal & Chef-mässan i Kista
Tagged on:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.