Anders Selvehed tillbaka som VD för CareerBuilder i Norden

anders-selvehed-pressrelease2

CareerBuilder inleder 2015 med att presentera Anders Selvehed som ny VD för CareerBuilder i Norden. Anders tar med sig mångårig erfarenhet från rekryteringsbranschen då han redan 2003 var en av grundarna till Jobbguiden.se som senare förvärvades av amerikanska CareerBuilder.com. Anders ledde sedan CareerBuilder i Norden fram till 2011.

– CareerBuilder är i en stark expansionsfas och står inför en spännande global utveckling där vi introducerar ett antal innovativa Software as a Service-lösningar för HR och rekrytering. Det känns mycket spännande att vara tillbaka efter att ha byggt på kunskapsbanken utanför rekryteringsbranschen under ett antal år, säger Anders Selvehed, VD på CareerBuilder i Norden.

CareerBuilder.se har under de senaste åren varit marknadsledande i Sverige inom platsannonsering och kandidatattraktion. Den marknadspositionen har man för avsikt att behålla även när företaget expanderar in i SaaS-segmentet.

– CareerBuilder har under de senaste tio åren vuxit kraftigt på den globala marknaden och vi satsar nu än mer på teknisk utveckling för att bibehålla en marknadsledande position samtidigt som vi introducerar våra SaaS-lösningar på den nordiska marknaden. Under 2007 förvärvade CareerBuilder ett franskt rekryteringsverktyg som vi sedan vidareutvecklat till en nytänkande helhetslösning för att attrahera,hantera och återengagera kandidater som ansöker till lediga jobb både via traditionella laptops och mobila enheter, säger Anders Selvehed.

 

Anders Selvehed tillbaka som VD för CareerBuilder i Norden
Tagged on:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.