Talentstream Recruit

Talentstream Recruit

Hantera hela rekryteringsprocessen med vårt heltäckande rekryteringsverktyg.

Boka Demo

Alla verktyg ert företag behöver för att attrahera fler relevanta kandidater och samtidigt hantera effektiva rekryteringsprocesser – i samma rekryteringsverktyg.

Strömlinjeforma hela rekryteringsprocessen från skapande av rekryteringar och hela vägen till anställning.

Publicera lediga jobb i externa kanaler snabbt och enkelt genom jobbdistribution från Broadbean. Hitta fler relevanta kandidater genom relevansbaserade sökningar i flera CV-databaser. Förenkla hanteringar av ansökningar och kandidatkommunikation genom våra effektiva rekryteringsprocesser.

Mät effektiviteten i alla era rekryteringskanaler med vår rapporteringsfunktion.

Talentstream Recruit

Platsannonsering på CareerBuilder

thumbsup.svg

Optimerad karriärsida och sourcingverktyg
Vi har kombinerat en optimerad, mobilanpassad karriärsida med kandidatsourcing och jobbdistribution för att ge er tillgång till kandidater på över 7000 jobbsajter, rekryteringskanaler och sociala medier.

thumbsup.svg

Ett verktyg, en sökning
Hitta och anställ relevanta kandidater snabbare med ett sökverktyg som söker effektivt bland tidigare ansökningar, interna kandiddater, rekommendationer from anställda, sourcade kandidater och medlemmar i ert talangnätverk. Allt i samma gränssnitt och med teknik från vårt världsledande nätverk av jobbsajter.

thumbsup.svg

Konfigurerbar rekryteringsprocess
Vårt mål är att göra det enkelare för ert rekryteringsteam att attrahera och hantera kandidater och samtidigt skapa bättre transparens för kandidater, rekryterare, rekryterande chefer och ledare.

branding.svg

Automatiserad kandidatkommunikation
Få ut mer av er befintliga talangpool och minska både tid per rekrytering och kostnad per rekrytering genom att automatiskt återengagera befintliga kandidater med nya karriärmöjligheter.

thumbsup.svg

Rapporter & Analys
Utvärdera och följ upp mer effektivt på rekryteringsinvesteringar med statistik och rapportering i realtid.

branding.svg

Customer Success Team
Maximera er ROI. Vårt dedikerade Customer Success Team säkerställer en smidig implementation av ert system. När systemet är live hjälper ert Success Team även till med proaktiv support och uppföljning för att säkerställa maximal användning av systemet.

“Vi upplever att CareerBuilder erbjuder en av marknadens bästa kanaler för att hitta rätt kandidater. Utöver det har vi en mycket bra dialog med våra kontaktpersoner på CareerBuilder kring allt från löpande uppföljning till sökordsoptimering av annonser. Bravura har jobbat med CareerBuilder under en längre tid och vi är mycket nöjda med samarbetet.”

Bravura

Bravura

section-ressources.png

Resurser & inspiration

Vill du veta mer om till exempel kandidatbeteende och rekryteringsutmaningar, få tillgång till de senaste HR-nyheterna eller inspiration inom rekrytering och rekryteringsteknologi? Här hittar du vår blogg för arbetsgivare, kundreferenser, case studies samt mycket mer.

Resursers

Behöver du hjälp?

Prata med en expert på CareerBuilder, vi berättar
gärna hur vi kan hjälpa er att rekrytera mer effektivt.