Jobbsajt Platsannonsering

Platsannonsering på CareerBuilder.se

Få maximal exponering mot relevanta kandidater på Sveriges mest välbesökta jobbsajt.

Annonsera

Få fler ansökningar till era lediga jobb

På CareerBuilder gör vi det enkelt för kandidater att hitta rätt jobb. Vår relevansbaserade sökmotor presenterar de mest relevanta jobben för kandidaterna och våra unika jobbrekommendationer ger kandidaten tillgång till ännu fler passande jobbannonser. Det innebär att vi kan leverera fler ansökningar till era jobbannonser och annonseringen är så klart helt mätbar.

Våra exponeringslösningar för platsannonser, som inkluderar designade annonsmallar, företagspresentationer, bannerannonsering och videopresentationer i annonserna hjälper er att förstärka ert budskap och employer brand ytterligare.

Platsannonsnering

Platsannonsering på CareerBuilder

thumbsup.svg

Jobbrekommendationer
Publicera platsannonser och låt vår teknologi matcha dina platsannonser med de bästa kandidaterna.

branding.svg

Branding
Visa upp företagets grafiska profil med en designad annonsmall och företagspresentation.

thumbsup.svg

Automatisk annonspublicering
Med hjälp av CareerBuilders smarta integrationslösningar kan vi publicera era platsannonser snabbt och enkelt, vilket hjälper er att spara värdefull tid.

branding.svg

Statistik & mätning
CareerBuilder tillhandahåller statistik på all annonsering, vilket ger er full kontroll på värdet av era rekryteringsinvesteringar.

“Office Management är den ledande helhetsleverantören inom IT, Kommunikation och Kontor. Den största framgångsfaktorn för oss är våra anställda, som alla fokuserar på att leverera den bästa lösningen för våra kunder. Vi har ett stort fokus på våra medarbetare och vi behöver alltid ha rätt person, på rätt plats, i rätt tid. Med CareerBuilders hjälp har vi lyckats hitta engagerade och drivna människor som alla gör sitt yttersta för organisationen. Vi ser fram emot ett fortsatt samarbete med dem.”

Office Management

Office Management

section-ressources.png

Resurser & inspiration

Vill du veta mer om till exempel kandidatbeteende och rekryteringsutmaningar, få tillgång till de senaste HR-nyheterna eller inspiration inom rekrytering och rekryteringsteknologi? Här hittar du vår blogg för arbetsgivare, kundreferenser, case studies samt mycket mer.

Resurser

Behöver du hjälp?

Prata med en expert på CareerBuilder, vi berättar
gärna hur vi kan hjälpa er att rekrytera mer effektivt.